Onze Merken

De juiste schoen is er één die goed past

We hebben een ruime collectie damesschoenen.

 

Van diverse merken die mode volgend zijn, zoals Gabor, Piedi Nudi, Panama Jack, Floris van Bommel en Paul Green. Maar ook deze merken hebben naast de uitstraling, de pasvorm hoog in het vaandel hebben staan. Zij werken bijvoorbeeld allemaal met diverse wijdtematen om een schoen zo passend mogelijk te krijgen.

 

Daarnaast hebben we ook diverse comfortmerken, zoals Durea, Solidus, Hartjes, Wolky en Waldlaufer.

Deze merken hebben naast een ruime diversiteit aan wijdtematen (soms wel 5 wijdtematen) ook met een diversiteit aan materialen. Materialen die goedgekeurd zijn voor de diabetesvoet en de voeten met rheuma klachten. Maar u kunt ook denken aan materialen voor wanneer u allergische reacties heeft op looi- en/of verfstoffen.

Daarnaast zijn er merken die werken met een gebroken leest. Speciaal geschikt voor voeten met een hallux valgus, hallux rigidus of hielklachten.

 

Dan hebben we nog het merk X-sensible voor dames. Schoenen met een heel eigen verhaal. Deze schoenen hebben een zool met een verhard blokje in het midden van de zool, wat voor een perfecte afwikkeling zorgt en wat volledig inspeelt op uw totale houding.

En zoals de naam al doet vermoeden, werken zij met een (stretch)leer, wat de gevoelige voet volledig drukvrij maakt.

 

Benieuwd naar onze collectie geworden?

Bijna wekelijks krijgen wij artikelen binnen om u steeds een compleet aanbod in maten en modellen te kunnen aanbieden. Daarnaast zijn we altijd bereid om waar mogelijk iets passends voor u te bestellen.

Graag verwelkomen we u in onze zaak. Van dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend om u te adviseren aan een paar passende schoenen.

 

Is langs komen geen optie?

Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of wij u kunnen bezoeken.