podo-slider-1
Op de eerste plaats
Zet u voeten
We hebben ook passende schoenen
Met de hand, op maat gemaakt
podo voet2
podokinesiologie

Carmens

 

 

 

Mede door onze podologiepraktijk hebben we een divers aanbod aan schoenen met losse inlages. Dit betekent dat de binnenzool los in de schoenen zit en iedereen met een eigen steun- en/of correctiezool de eigen zool hier optimaal in kwijt kan.

Steeds meer merken spelen hier op in. Belangrijke merken voor ons zijn Durea (met maar liefst 5 wijdtematen), Hassia, Ganter, Waldlaufer en Piudi Nudi. Veel van deze merken hebben diverse wijdtematen. Hierdoor kunt u de optimale pasvorm krijgen. Daarnaast zijn al deze merken met materialen van een hoge kwaliteit, zodat druk aan tenen, hiel en bal van de voet voorkomen kunnen worden. Balmaat en teenhoogte worden bij deze merken gewaarborgd, zodat u alle ruimte in een schoen kunt ervaren zonder een grotere maat te kopen. Bij diverse schoenen hebben we gelet dat er geen naden en/of stiksels op de schoen zitten, zodat er geen irritatie aan de voet kan ontstaan. Daarnaast hebben we van het merk Ganter schoenen uit de sensitiv collectie. Deze zijn geschikt voor iedereen met extreem gevoelige voeten. (denk aan rheuma, diabetis e.d.)

Door een bezoek aan de Durea fabriek door ons hele team, kunnen we u optimaal de meerwaarde van deze schoenen uitleggen. Kom gezellig langs in onze zaak en laat u door een van ons adviseren.