Onze Merken

Heel belangrijk voor voeten in de groei, zijn de schoenen die je deze voeten aangeeft.

In elke fase van de groei heeft een schoen meer of juist minder steun nodig om de voet de vrijheid te geven om te kunnen groeien. Maar ook de stevigheid om de spieren, pezen en botten geen blessures te laten oplopen met het lopen en rennen op asfalt is in iedere fase anders.

Graag adviseert ons team u over in welke fase u kind zich bevindt. En of een aanpassing nodig is wanneer uw kind meer naar binnen loopt dan wenselijk is.

 

En zeker met groeivoeten is de overmaat van een schoen heel belangrijk.

Wij hanteren de regel dat de voet een cm extra nodig heeft om af te wikkelen en daarnaast een ½ cm om te kunnen groeien.

Dat betekent dat de schoen 1 ½ cm langer is dan de voet.

We meten altijd de kindervoeten voordat we aan de slag gaan.

 

Al onze merken, zowel van de alle eerste loopschoentjes t/m de sneakers die we t/m maat 45 aanbieden zijn gemaakt om deze overmaat te kunnen waarborgen.

De leestopbouw is zo gemaakt, dat ze voldoende ruimte hebben, zonder dat de gebruiker gaan struikelen met rennen.

 

In onze kinderhoek hebben we een aanbod van de merken:

Shoesme, Giga, Piedro sport en LEF.

 

We hebben de kinderhoek gezellig ingedeeld met giraffenknuffels om de kleintjes een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Maar de grote giraf is vaak ook een trekker voor de oudere kinderen. Daarnaast hebben we de lachspiegel voor vermaak wanneer het even wachten is op je beurt.

Wilt u graag lekker zittende schoenen voor uw kinderen? Waar ze weer een half jaar lekker mee vooruit kunnen? Goed advies en een ruim assortiment?

Dan nodigen we u van harte uit om bij ons langs te komen.

 

Dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend.