Beijer Schoenen bestaat al bijna 47 jaar en staat bekend om zijn uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen. Daarnaast hebben we een ruime keus in outdoor schoenen en pantoffels.

We zijn trots op onze collectie die we zelf samenstellen en inkopen. We kunnen eigenlijk wel zeggen dat we  naast een leuke, modische uitstraling bij iedere schoen ook kunnen zeggen dat de kwaliteit en pasvorm de belangrijkste reden zijn waar die op ingekocht is.

We beginnen elk seizoen onze inkoop met een bezoek aan de modefabriek in Amsterdam. Deze orientatiebeurs is een schoenen- en kledingbeurs en door de modeshows en presentaties die gegeven worden, hebben we een fijne start voor onze modische collectie. Verder bezoeken we schoenenbeurzen in binnen- en buitenland om een zo mooi mogelijke collectie voor u samen te stellen.

Zowel voor dames, heren als kinderen hebben we schoenen in het assortiment die in wijdtematen geleverd worden. Dit betekent dat we kunnen meten of de schoen de juiste inhoud heeft qua lengte en qua breedte.

Niet iedere voet heeft deze extra smalte/breedte nodig, dus we hebben ook veel schoenen voor de “gemiddelde”voet.

Laat u door ons verkoopteam adviseren, voor een paar schoenen naar uw wensen en vooral lekker passend.

Beijer Schoenen

Markt 34

4101 BX Culemborg