kids1
kids2
kids3
kids4
bg6b

 

 

[etheme_column size=”one_half” last=”0″] Onze kindercollectie bestaat uit de merken Track, Twins en Piedro (verkrijgbaar in verschillende wijdtes). Daarnaast hebben we dit jaar voor het eerst het merk Richter. Deze kleurrijke collectie met superleuke details op elke schoen zijn aantrekkelijk geprijsd. Waarbij de pasvorm en de materialen zeker hoogwaardig zijn. Met Giga hebben we zowel voor jongens als meisjes een hip en eigenzinnige collectie. Ook hierbij kunnen we met trots zeggen dat alle schoenen van leer gemaakt zijn en leer gevoerd. Dit geeft een kwalitatief hoogwaardig produkt en zorgt dat het heerlijk draagt voor onze  jonge consument. Natuurlijk hebben we ook nog heerlijk zittende, oersterke kinderschoenen van Meindl en Lowa. Deze schoenen zijn ideaal voor iedereen die graag lange wandelingen maakt. Maar ook wanneer jij graag rennend over het speelplein gaat en je schoenen tegen een stootje moeten kunnen. Tot slot hebben we voor de eerste stapjes schoenen van het merk Bunnies. Deze collectie groeit ieder jaar. Zowel in meer keus voor de kleine maatjes als dat ze de schoenen tot grotere maten maken. Inmiddels hebben we van dit merk leuke meisjes laarsjes en boots tot maat 32. En voor de jongens mooie sneakermodellen tot deze maat.
[/etheme_column] [etheme_column size=”one_half” last=”1″] Ons verkoopteam meet graag de voeten op van de kinderen. Daarnaast wordt met een inhoudsmeter de binnenmaat van de schoen gemeten, waardoor de juiste maat geadviseerd wordt.
Daarnaast is het mogelijk om voor kinderen met buitengewoon schoenslijtage, extreme kanteling van het hielbeen of andere voetklachten een afspraak te maken met de podoloog.
Deze kan kijken of de klachten met een aanpassing aan de schoenen verholpen kunnen worden.
[/etheme_column]