austrailan-1
div
Merk Schoen
austrailan-3
slider-heren2
heren 1

 

 

 

[etheme_column size=”one_half” last=”0″] Van Floris van Bommel, Blackstone en Australian, tot Gijs comfortschoenen zijn voor heren de lichte (tot witte) zool terug te zien in sportieve schoenen. Maar zeker ook in een nette, geklede schoen is dit detail terug te vinden. Leuk voor wie durft te laten zien dat hij de mode begrijpt!

Naast een wat jongere, sportieve collectie brengen we schoenen van Van Bommelschoenen en Gijs in diverse wijdtematen. G-wijdte voor smalle tot normale voet, H-wijdte voor normaal tot breed. I-wijdte voor breed. K-wijdte voor zeer breed. Veel van de schoenen uit de Bommelcollectie zijn goodyear gemaakt. Dit betekent dat al deze schoenen dubbeldoorgenaaid zijn, waarbij de binnenzool opgevuld is met kurk (voor steun) of PPT (voor demping).

Laat u adviseren welke schoen u past en welke schoen bij uw wensen het beste tot zijn recht komt.

Onze comfortcollectie voor heren groeit ook ieder jaar. Nieuwe merken die we toegevoegd hebben hiervoor zijn Waldlaufer en Ganter.
Deze schoenen worden ook in verschillende leesttypes gebracht en met verschillende zolen, waarbij het doel van de wandeling/ het gebruik van de schoen van invloed is op uw keuze. Door de verschillende maakwijzes van deze merken hebben we schoenen voor u die aanvoelen als een “pantoffeltje”. Bij het merk Ganter hebben we ook keus uit de Sensitiv-lijn. Dit zijn schoenen die geschikt zijn voor iedereen met zeer gevoelige voeten. Geen naden en/of stiksels die irritatie kunnen opleveren. Uitermate geschikt voor iedereen met diabetici of rheuma.
Graag helpen we u met het passen, meten en adviseren…

[/etheme_column] [etheme_column size=”one_half” last=”1″]

Een nieuw merk in onze collectie is Cycleur de lux. Deze modische herenschoenen hebben ook nog een heerlijke pasvorm. Orginele schoenen die de uitstraling van een nette schoen hebben met de zool van een sneaker. Naast schoenen die de look van een sneaker hebben, zien we een toename van geklede herenboots, met een knipoog naar crepezolen. Het is een mode-item die we in diverse collecties hebben ingekocht.
[/etheme_column]