est18-42 dames-a
Est 18/42, Dkode,
o.a. Gabor, Paul Green,
bome
Kom snel Kijken
Ca'Shott en Carmens
carmens
Mode

Carmens

[etheme_column size=”one_half” last=”0″] Elk seizoen wordt gestart met een kledingbeurs in Amsterdam. Door actief de kledingmode te volgen, worden nieuwe items in de mode op tijd gesignaleerd. Zo hebben we voor het volgede seizoen volop laarsjes met “western”invloeden getipt gekregen op de Modefabriek en hebben we daar met een nieuw merk Dkode op ingespeeld. Maar ook onze vertrouwde merken als Gabor, Est 18/42 en Paul Green brengen laarsjes in dit thema.

Wie durft, kan de lange laars weer aan. Ondanks dat niet ieder merk collectie heeft gemaakt in lange laarzen is voor de liefhebbers hiervan wel keus in suede laarzen met “crepe”zolen. Vooral bruin is in dit thema een echte must-have. Van Gabor hebben we een super-lekker-zittende laars met allerlei kleuren bruin. Maar ook Carmens en Paul Green hebben laarzen in dit thema gemaakt.

Wie echt lef heeft, kan kiezen voor de overknee laars van Carmens. Vrouwelijk, elegant en pittig…. Benieuwd? We laten het u graag passen……

Niet te vergeten, een echte must-have, is het mannenschoentje voor dames 😉 In dit thema is suede en/of lak volop aanwezig. En waar mag je dit pittige schoentje onder dragen? Nou, noem maar op: bij uw jeans, maar ook de chino, rokjes en niet te vergeten de wat kortere broeken voor de dames.

[/etheme_column] [etheme_column size=”one_half” last=”1″] Daarnaast blijft de gymp een hot item in de mode. Naast onze inmiddels bekende gymp van Paul Green, die weer in nieuwe kleuren ons blijft verrassen, zien we in dit thema veel vernieuwing. Deze vernieuwing zit vooral in de materialen die gebruikt worden. Maar enkele merken hebben ook vernieuwing gezocht in de leestvorm. Zo hebben we een mooie spitse sneaker van Paul Green. Half hoog, met lak, gesneden leer en rubberlook in 1. Benieuwd? Kom langs, dan laten we ze u graag zien.
De modische merken laten het ons al zien… allerlei prints in materialen maken uw nieuwe laarsje helemaal ” hot”. Mooie warme tinten, zoals bordeau, groen, grijstinten en blauw krijgen door deze toevoegingen in materialen een totaal nieuwe look. Ons merk Piudi nudi heeft zoveel verschillende prints, dat het de moeite waard is om even langs te komen. Al deze schoenen en laarsjes hebben een los voetbed, waardoor het voetbed verwisselbaar is.
Voor iedereen met eigen steun- of correctiezolen is het mogelijk om er modisch bij te lopen.
[/etheme_column]

 

Ook voor het komende seizoen hebben we schoenen in het assortiment voor iedereen met gevoelige voeten. Iedereen met b.v. hielspoor, maar ook iedereen met houdingsklachten is welkom om onze collectie van Fitflop en Ganter activ te komen proberen. Door de zool die uit verschillende hardheden is opgebouwd (bij Fitflop) of door de ronde vorm (bij Ganter) speelt de schoen in op spierspanning. Klachten aan voeten en houding kunnen hierdoor verdwijnen. Benieuwd of uw klacht hier baat bij heeft, laat u door ons adviseren….