banner-40jaar

Beijer Schoenen

uitgebreide collectie dames, heren en kinderschoenen

40 jaar

deur
20160716_092521

Markt 34 4101BX

20160716_105501
Loop snel binnen
beijerlogo en podo new2016
[etheme_column size=”one_half” last=”0″] Beijer Schoenen staat al  43 jaar bekend om een uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen. Daarnaast hebben we een ruime keus in outdoor schoenen en pantoffels.

We zijn trots op onze collectie die we zelf samenstellen en inkopen. We kunnen eigenlijk wel zeggen dat we  naast een leuke, modische uitstraling bij iedere schoen ook kunnen zeggen dat de kwaliteit en pasvorm de belangrijkste reden zijn waar die op ingekocht is.

We beginnen elk seizoen onze inkoop met een bezoek aan de modefabriek in Amsterdam. Deze orientatiebeurs is een schoenen- en kledingbeurs en door de modeshows en presentaties die gegeven worden, hebben we een fijne start voor onze modische collectie. Verder bezoeken we schoenenbeurzen in binnen- en buitenland om een zo mooi mogelijke collectie voor u samen te stellen.

Zowel voor dames, heren als kinderen hebben we schoenen in het assortiment die in wijdtematen geleverd worden. Dit betekent dat we kunnen meten of de schoen de juiste inhoud heeft qua lengte en qua breedte.

Niet iedere voet heeft deze extra smalte/breedte nodig, dus we hebben ook veel schoenen voor de “gemiddelde”voet.

Laat u door ons verkoopteam adviseren, voor een paar schoenen naar uw wensen en vooral lekker passend.

[/etheme_column]

[etheme_column size=”one_half” last=”1″] Podologie en Praktijk

 

Onze podoloog heeft haar eigen podologiepraktijk, Binnen Beijer Schoenen is hier een kamer voor ingericht. Al ruim 25 jaar, volgen we de theorie van dr. Bourdiol, met het maken van therapiezolen.

Dit betekent dat we therapiezolen maken, die de correctie geven door in te spelen op spierspanning.

We hebben ook een vaste pedicure, ze is iedere dinsdagochtend aanwezig in onze podologiepraktijk.

[/etheme_column]

[etheme_column size=”one_half” last=”1″] Voeten opmeten voor de juiste schoenmaat

 

We kunnen op verschillende manieren je voeten opmeten. hierdoor kunnen we de juiste maat schoenen aanbieden waar rekening is gehouden met groei en pasvorm.

Loop gezellig even binnen voor de juiste schoenmaat voor je voeten.

[/etheme_column]